Ikon och länk till öppettider
Öppettider
Ikon och länk till kontaktuppgifter
Kontakt
Ikon och länk till webbkameror
Webbkameror
Ikon och länk till information om liftar, backar och spår
Liftar, backar & spår
Ikon och länk till kartor
Kartor
Englands flagga
En

Nyheter

Idre Fjäll i nytt samarbete – bildar team med Lager 157

Idre Fjäll meddelar idag ett nytt och spännande samarbete tillsammans med Lager157 Ski Team, ett av långloppscupens mest framstående lag med stjärnor som Emil Persson och stjärnskottet Alvar Myhlback.

- Vi bygger vidare på vår strategi att skapa samarbeten som ska driva gästnätter till oss under hela året, samtidigt som vi tillsammans med Lager157 kan skapa ännu bättre förutsättningar för träning på Idre Fjäll, oavsett om det gäller elit eller motionärer, säger Calle Enarsson på Stiftelsen Idre Fjäll. Lager157 har under flera år visat att man presterar på topp och har dessutom ett helhetstänk kring partneskap som går hand i hand med vår filosofi fortsätter Calle Enarsson.

- För oss känns Idre Fjäll som en prefekt läger destination både vad gäller elitverksamheten och vår motionslägerverksamhet. Idre Fjäll är en läger ort som tillgodogör våra behov både sommar som vinter, säger Anton Järnberg Sport Chef Lager 157 Ski Team

Utöver träningsläger kommer Idre Fjäll tillsammans med Lager157 driva på sin satsning inom ramarna för Ski of Hope – där båda parternas engagemang ska skapa för Barncancerfonden. 

- Vi är båda engagerade i Barncancerfonden under temat Ski of Hope och samarbetet är en riktigt bra match både när det kommer till det sportliga och för vårt gemensamma mål att samla in pengar till Barncancerfonden, säger Tommy Halvarsson, Marknad- och kommunikationschef på Stiftelsen Idre Fjäll.

- Vi har haft våra tandemgubbar i Vasaloppspåret de senaste säsongerna för barncancerfondens räkning. Det är verkligen något vi drivs av och tycker är viktigt och vill utveckla avslutar Järnberg

DJI_0005-2-min.jpeg

Tommy Halvarsson

Marknad & kommunikation

Mediakontakt / Media Contact