På Kött & Fiskbaren är maten tillagad på lokala och högkvalitativa råvaror. Ett måste för matälskaren som söker extraordinära smakupplevelser under fjällsemestern.
Stängt för säsongen
Måndag Stängt
Tisdag 17.00-23.00
Onsdag 17.00-23.00
Torsdag 17.00-23.00
Fredag 17.00-23.00
Lördag 17.00-23.00
Söndag Stängt
På Kött & Fiskbaren serverar vi dagligen utvalda kött- och fiskdetaljer, såsom styckmästarens rekommendation och dagens färska fångst. Du väljer själv huvudråvara från våra griffeltavlor i restaurangen och kompletterar med valfria tillbehör från menyn. Vi erbjuder även ett antal fasta huvudrätter.
För sällskap på över åtta personer krävs direktbokning med restaurangen, och då gäller en särskild gruppmeny. Bokningen samt valet av meny behöver göras senast tre dagar i förväg.
Du hittar Kött & Fiskbaren i centrumbyggnaden. Ingång sker via bron vid Torget.
0703 - 30 45 06
Är det fullt i online-bokningen? Skicka ett mejl!